Martien van de Ven & Pieter van de Ven heten u van harte welkom.
We vertellen u hier graag iets over ons autobedrijf AutoPartner Twente.

AutoPartner Twente is een begrip in Twente en heeft zijn roots in het prachtige Overijsselse Borne, met onze ervaring van meer dan 40 jaar in de autobranche hebben wij veel connecties opgebouwd om de juiste auto voor u aan te bieden.

AutoPartner Twente is een universeel autobedrijf dat gespecialiseerd is in het importeren van voertuigen uit diverse Europese landen.
Vanwege jarenlange ervaring en netwerk weten wij altijd merkdealer-kwaliteit occasions te importeren, de “Pareltjes uit het buitenland” noemen wij deze zelf. Er is veel moois te koop buiten onze landsgrenzen, en AutoPartner Twente weet ze te vinden voor u.

Historie:
1978: Dhr. van de Ven Sr. (1945) startte als officieel Peugeot-dealer in Borne
1995: Peugeot van de Ven verhuisde naar Almelo.
1999: Dhr. van de Ven verkocht zijn bedrijf aan dealerholding Broekhuis Groep. 

2019 & nu:
Januari 2019: Martien van de Ven (Sr.) start samen met zijn zoon Pieter van de Ven het universele autobedrijf AutoPartner Twente aan de Hanzestraat 12B te Borne.
Juli 2019:  Intensieve samenwerking gestart met Autocentrum Oosten
Oktober 2019: Verhuisd naar Hanzestraat 12B i.v.m. kantoren + extra showroom
Oktober 2019: Intensieve samenwerking gestart met CarGarantie
November 2019: PoetsPartner Twente gestart aan de Hanzestraat 12A  
December 2019: AutoPartner Twente wint Gemeentelijke Gold-award Nationale Auto Awards & 3e plaats in ranglijst Provincie Overijssel.

Onze visie & missie:
Martien & Pieter vinden het persoonlijk contact en prijs/kwaliteit-verhouding zeer belangrijk en soms missend in de huidige markt.
Belangrijk is dat wij de auto’s altijd grondig controleren alvorens deze aan te schaffen. Zaken zoals een mogelijk schadeverleden, herleidbare kilometerstand en onderhoudshistorie worden goed onderzocht.

U bent altijd welkom in onze showroom en we bespreken graag alle mogelijkheden met u, samen één van onze ervaren adviseurs onder het genot van een kop koffie.

Zien we u snel eens voor een rondleiding?

Namens het volledige AutoPartner Twente team,

Martien van de Ven (Sr.) & Pieter van de Ven

Alle rechten voorbehouden © 2020 - Autopartner Twente