Over AutoPartner Twente

AutoPartner Twente

Het team van AutoPartner Twente heet u van harte welkom.
We vertellen u hier graag iets over ons autobedrijf AutoPartner Twente.

AutoPartner Twente is een begrip in Twente en heeft zijn roots in het prachtige Overijsselse Borne, met onze ervaring van meer dan 40 jaar in de autobranche hebben wij veel connecties opgebouwd om de juiste auto voor u aan te bieden.

AutoPartner Twente is een universeel autobedrijf dat gespecialiseerd is in het importeren van voertuigen uit diverse Europese landen.
Vanwege jarenlange ervaring en netwerk weten wij altijd merkdealer-kwaliteit occasions te importeren, de “Pareltjes uit het buitenland” noemen wij deze zelf. Er is veel moois te koop buiten onze landsgrenzen, en AutoPartner Twente weet ze te vinden voor u.

Historie:
1978: Martien startte als officieel Peugeot-dealer in Borne
1995: Verhuizing dealerschap naar Almelo
1999: Martien verkocht zijn bedrijf aan dealerholding Broekhuis Groep. 

2019 & nu:
Januari 2019: Martien start samen met zijn zoon Pieter het universele autobedrijf AutoPartner Twente aan de Hanzestraat 12B te Borne.
Juli 2019:  Intensieve samenwerking gestart met Autocentrum Oosten
Oktober 2019: Verhuisd naar Hanzestraat 12B i.v.m. kantoren + extra showroom
Oktober 2019: Intensieve samenwerking gestart met CarGarantie
November 2019: PoetsPartner Twente gestart aan de Hanzestraat 12
December 2019: AutoPartner Twente wint Gemeentelijke Gold-award Nationale Auto Awards & 3e plaats in ranglijst Provincie Overijssel.
Juli 2022: AutoHopper Borne gestart
September 2022: STIPT Polish Point partner geworden voor regio Borne, top-merk car care producten.
Februari 2023: AutoTrust Garantie-partner NL geworden voor voertuigen tot 12 jaar oud.
Maart 2023: Vestiging Hanzestraat 12-B samengevoegd met vrijgekomen pand Hanzestraat 12, voor onze relaties 1 locatie voor alle diensten & voorzieningen.

Onze visie & missie:
Martien & Pieter vinden het persoonlijk contact en prijs/kwaliteit-verhouding zeer belangrijk en soms missend in de huidige markt.
Belangrijk is dat wij de auto’s altijd grondig controleren alvorens deze aan te schaffen. Zaken zoals een mogelijk schadeverleden, herleidbare kilometerstand en onderhoudshistorie worden goed onderzocht.

U bent altijd welkom in onze showroom en we bespreken graag alle mogelijkheden met u, samen één van onze ervaren adviseurs onder het genot van een kop koffie.

Zien we u snel eens voor een rondleiding?

Team AutoPartner Twente